Vänsterhelg 7-8 november

Den 7-8 november anordnar Ung Vänster Göteborg och Bohuslän en vänsterhelg för sina medlemmar och andra intresserade. Det kommer bli två dagar med intressanta föreläsningar, roliga aktiviteter, god mat och mycket politiksnack. Vi kommer hålla hus på Ung Vänster och Vänsterpartiets lokal på Andra långgatan 20 i Göteborg, och där sker övernattningen för de som vill.

Under helgen kommer vi bl a prata om socialism, feminism, privatisering och internationell handel ur ett kvinnoperspektiv, och vi kommer köra feministiskt självförsvar. Se fram emot en spännande helg!

Grymma föreläsare som Hans Linde (riksdagsledamot vänsterpartiet), Torun Carrfors (förbundsstyrelseledamot) och Amanda Kappelmark (distriktsordförande) kommer – gör det du med!

Programmet startar prick kl 11:00 på lördagen och vi beräknas vara klara med passen vid 18 då kvällsaktivitet med middag och film drar igång. På söndagen är det från 9:00 till 15:30 som gäller.

Att tänka på: Vi bjuder på mat och fika, men ta med dig liggunderlag och sovsäck om du vill sova över! Liksom alla Ung Vänster-arrangemang är helgen helt alkoholfri.

För mer information och anmälan är du välkommen att ringa vår expedition på 031 124017 eller mejla goteborg@ungvanster.se.

Det här inlägget postades i Aktivitet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *