Stor eloge till eleverna på Hulebäcksgymnasiet

Den 25 november var det partidag på Hulebäcksgymnasiet, vi var såklart där med bokbord och de var också massa andra partier. Däribland de nazistiska nationaldemokraterna.

Det tog inte mer än 5 minuter förens att eleverna på Hulebäck började protestera och gjorde det väldigt klar att nazister inte är välkomma på deras skola. Lärarna på skolan ska nu har en diskussion om hur de ska göra i framtiden. Vi och flera elever pratade om vikten om att inte behöva känna sig kränkt på sin egen skola. Vi vill tacka elverna för att de tydligt visade både för lärarna som bjudit in dem och de nazistiska NDU att de aldrig ska komma tillbaka till Hulebäcksgymnasiet!

Läs mer på – http://www.harrydaposten.se/nyhet_visa.asp?id=210

Det här inlägget postades i Stöduttalande och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *