Klubbsammandragning för utbyte av erfarenheter

Under valrörelsen arrangerade distriktet valledningträffar där klubbarna träffades för att berätta vilka aktiviteter som genomförts och utbyta idéer. Detta kommer fortsätta i en liknande form genom klubbsammandragningar varannan månad.

På klubbsammandragningarna kommer representanter för klubbarna få information om vad som händer i distriktet och förbundet i stort. Nästa möte söndagen den 24 oktober kommer att handla om kristallnatten och de antirasistiska temadagar och fackelmanifestationer som kommer anordnas i samband med detta. Den antirasistiska kampanjen ”Håll ihop mot rasismen” kommer presenteras; både den politiska bakgrunden och hur vi ska organisera det antirasistiska arbetet. Veckokursen och kongressen nästa år kommer också tas upp. På kongressen kommer det ske en totalrevideringen av principprogrammet och det är viktigt att diskussionerna ute i klubbarna kommer igång.

Framför allt kommer klubbsammandragningarna fungera som en plats för utbyte av erfarenheter och idéer. Hur ska man skapa debatt om våra hjärtefrågor, hur ska vi jobba med media i klubbarna och vilka politiska aktioner kan man använda sig av är exempel på frågor som kan komma upp. Diskussionerna kommer utgå ifrån vad klubbarna själva har för idéer.

Datum: 24 oktober
Tid: 17:00
Plats: Expeditionen, Andra långgatan 20, Göteborg

Det här inlägget postades i Aktivitet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *