Snart dags för distriktsårskonferens

Nu är det snart dags för Ung Vänster Göteborg & Bohusläns distriktsårskonferens (DÅK)!

Feministiskt självförsvar Konferensen kommer att äga rum helgen den 5-6 februari 2011. DÅK:en är distriktets högsta beslutande organ och det är konferensen som bland annat väljer en distriktsstyrelse och antar en verksamhetsplan. Alla medlemmar i Ung Vänster Göteborg & Bohuslän får nominera kamrater till uppdrag och skriva motioner till verksamhetsplanen fram till 15 januari.

Alla klubbar får skicka ombud till årskonferensen, men för att besluten ska bli så demokratiska som möjligt så krävs det att så många som möjligt skriver motioner.

På veckokursen lanserades Ung Vänsters nya kampanj ” Inga fler ursäkter!”: en feministisk offensiv som ska sätta dagordningen i jämställdhetsdebatten och  Ung Vänster Göteborg & Bohuslän kommer att ha kampanjupptakt på distriktsårskonferensen.

Glöm inte att skriva motioner!

Det här inlägget postades i Artikel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *