Världens grymmaste sommarläger

sommarläger

I år anordnar Ung Vänster, som vanligt, världens grymmaste sommarläger!

Lägret startar den första augusti och håller på till den femte. Vi kommer hålla till några mil utanför Åmål i Dalsand. Från vänsteraktivister och workshops till musik och feministiska aktiviteter- allt i fem vänsterdagar. Det kommer också bjudas på sol, bad och kanske lite fotboll. I deltagaravgiften ingår tre måltider per dag och tältplats. Om man inte har ett eget tält finns det att låna, meddela det i så fall i förtid. Dusch och kiosk finns för de som behöver.

Lägret är naturligtvis alkoholfritt och alla är välkomna!

Du anmäler dig genom att betala deltagaravgiften. Deltagaravgift inklusive resa kostar 600 kronor och utan resa 400 kronor. Pengarna sätter du in på plusgirokonto 72 37 26-6, märk inbetalningen med ”Sommarläger” och se till att skriva med ditt namn och adress. Beställ inbetalningskort på info@ungvanster.se

Det här inlägget postades i Artikel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *