MINNESSTUND FÖR HÄNDELSERNA PÅ UTÖYA

MINNESSTUND FÖR HÄNDELSERNA PÅ UTÖYA
Under fredagen den 22 juli skedde riktade terroristattacker mot regeringskontoret och mot det norska socialdemokratiska ungdomsförbundets (AUF) sommarläger på Utöya. En man utklädd till polis öppnade eld mot lägerdeltagarna. Minst 84 personer är döda. Det är en attack mot hela den norska arbetarrörelsen. Idag är våra tankar hos våra döda kamrater. SSU Göteborg anordnar idag en minnesstund vid Kungsportsplatsen och imorgon anordnas en minnesstund i Uddevalla Folkets Hus av SSU Bohuslän. Ung Vänster Göteborg & Bohuslän uppmanar alla medlemmar och sympatisörer att delta.

GÖTEBORG
Kungsportsplatsen, vid Storan
Lördag kl 20:00

UDDEVALLA
Uddevalla Folkets Hus
Söndag kl 19:00

Det här inlägget postades i Artikel. Bokmärk permalänken.