Ung Vänster arrangerar feministiskt självförsvar på kulturnatta

Feministiskt självförsvar handlar om rätten att försvara sig själv, om att förstärka självförtroendet och att bygga systerskap kring gemensamma erfarenheter.

Våld och hot om våld är något som hela tiden begränsar oss och påverkar vårt sett att leva. Vardagsrädsla har för många tjejer bitit sig fast. Det märks t.ex. när man inte vågar gå ensam när det är mörkt, väljer en annan väg eller hittar på andra strategier som begränsar ens livsutrymme.

Men du är det nog. Det är dags att slå tillbaka!

Fredagen den 14 november arrangerar Ung Vänster Göteborg & Bohuslän feministiskt självförsvar i samarbete med kulturnatta. Kvinnor i alla åldrar är välkomna! Passet kommer att ledas av två utbildade instruktörer.

Datum: 14 november

Plats: Andra långgatan 20, Göteborg

Tid: 18.00-19.30

Det här inlägget postades i Artikel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *