Demonstrera mot nedskärningar i Angered!

Politikerna är i färd med att slakta Angreds skolor. Förslaget från SDN:s tjänstemän innebär bla att 3 skolor ska stängas samt stora omorganiseringar som kommer att leda till större barngrupper. Det är inte första gången Angered drabbas av kortsiktiga nedskärningar, tidigare har både lärare och pedagoger sparkats från Lövgärdesskolan. Nedskärningarna på 1990-talet där den offentliga sektorn sattes på sparlåga genom att 250 000 jobb försvann, är något som vi en idag får betala priset för genom en permenterad massarbetslöshet och större elevgrupper och lärare som går på knäna.

 

Inga fler nedskärningar, rusta upp skolan !

 

Demonstrera och gör din röst hörd !
När: Nu på onsdag 30 november kl 14:00 Innan SDN fattar beslutet klockan 15:00
Samling: Blå Stället, Angered

 

Det här inlägget postades i Aktivitet, Artikel, Demonstration, Pressmeddelande, Stöduttalande, Uttalande och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *