Ung Vänsters förbundsordförande Stefan Lindborgs tal på Vänsterpartiets kongress

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=p9FuADeUKHo&w=560&h=315]

Bland många bra beslut som togs på Kongressen i Uppsala beslutade man bland annat att det ska vara obligatoriskt för partiet att skänka tio procent av sina offentliga bidrag till Ung Vänster på alla nivåer, det som tidigare enbart varit en rekommendation. Det här beslutet kommer att göra stor skillnad för Ung Vänster som förbund, och för Göteborg och Bohuslän som distrikt. Våra klubbar kommer att kunna bedriver mer verksamhet, och göra mer skillnad i ungdomars vardag. Vi vill tacka Vänsterpartiet för ni vill vara med och bygga världens bästa ungdomsförbund och en starkare vänster.

Det här inlägget postades i Artikel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *