Aktion mot Bovista

Hyresg%C3%A4sterna%20har%20tr%C3%B6ttnat%20p%C3%A5%20Bovista

Aktionen mot hyresvärden Bovista, som låter sina lägenheter i Bergsjön förfalla utan att göra något åt det, börjar nu få ordentligt genomslag. Här ett reportage i TV 4-nyheterna, där bland annat Ung Vänster-medlemmen Emelie Kinberg medverkar.

Det här inlägget postades i Artikel. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aktion mot Bovista

  1. almer hodzic skriver:

    hoppas att ni kan göra mer de är inte bara bergjsön de är också frölunda dena toalet som ni har visat på bilder är i bättre sckik en vara i frölunda de få ni ståd och huset är i sämre än de i bergsjön

    • Hej!
      Mycket riktigt finner man en liknande situation på flera håll i staden. Därför har Ung Vänster i Frölunda just påbörjat ett sånt här arbete även i den stadsdelen. Om man vill komma i kontakt med oss och delta i arbetet, berätta om vilka erfarenheter man själv har, eller liknande, så får man gärna kontakta goteborg@ungvanster.se eller ringa 031-124017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *