Hammarkullekarnival och feministiskt självförsvar

I helgen kommer Ung Vänster, i samarbete med Vänsterpartiet, att delta på Hammarkullekarnevalen – Sveriges största karneval! Besök oss gärna i vårt tält! Vi erbjuder ansiktsmålning och möjlighet att göra sina egna pins. Dessutom kommer det att finnas en förslagslåda där man kan lägga i förslag om vad man tycker borde göras i Angered.
På fredag besöker Vänsperpartiets partiledare Jonas Sjöstedt Hammarkullen. Kl 13-15 i Hammarkullen Folkets Hus kan man få lyssna på honom och prata med honom om politik och om situationen i förorten.

Alla tjejer har också möjligheten att delta på feministiskt självförsvar efter karnevalen, närmare bestämt tisdag 29 maj, kl 18-20 i Hammarkullen Folkets Hus. Det är öppet för alla tjejer – bara att komma!

HÄR kan man läsa lite mer om det feministiska självförsvaret.

Det här inlägget postades i Artikel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *