Ung Vänster på West Pride

West Pride är nu i full gång i Göteborg, och Ung Vänster är givetvis en del av festivalen! Man kommer att kunna besöka oss i vårt tält i Regnbågsparken (Bältesspännarparken), där vi står tillsammans med Vänsterpartiet och Vänsterns Studentförbund. Dessutom arrangerar vi en egen programpunkt i festivalprogrammet – tre öppna pass i feministiskt självförsvar!

I tältet kommer vi att finnas kl 12-20 den 29 maj till den 1 juni. Då kan man komma och hälsa på oss, hänga och ha det trevligt, och snacka politik!

Det feministiska självförsvaret är öppet för alla som ser sig som tjejer och kommer att hållas lördag den 1 juni på Artisten, i sal A308. Tiderna för passen är: 11.00-12.30, 12.30-14.00, 14.00-15.30. Vill man läsa mer om självförsvaret kan man titta här: Feministiskt självförsvar på West Pride.

På söndag, 2 juni, kommer festivalens stora höjdpunkt – Regnbågsparaden! Ung Vänster kommer så klart att ha en sektion i paraden, tillsammans med Vänsterpartiet och VSF. Alla socialister och feminister är mer än välkomna att gå med oss i vår sektion. Samling vid GöteborgsOperan från kl 13.30, avmarsch kl 15.00. Håll utkik efter röda V-flaggor.

Här kan man hitta fler detaljer om West Pride med Vänstern.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *